top of page

2024 Yılında Evlenecek Çiftlerimize Güzel Haberlerimiz Var!



Sural Çifltiği'nde ilk abim Kemal'in düğün organizasyonunu sonrasında da kuzenimizin düğününü gerçekleştirerek bu alana adımımızı attık. Sonrasında gerçek anlamda çiftlik düğünü konseptinde evlenmek isteyen çiftlerimizle buluşmaya başladık ve hala daha buluşmaya devam ediyoruz!


Çiftliğimizde düğün/davet/ etkinlik alanında verdiğimiz hizmette öncelikli amacımız çiftimizin o günü keyif dolu, minimum stres maksimum eğlence ile geçirmesini sağlamayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de detaylı çalışma, ince eleyip sık dokuma ve en ince ayrıntısına kadar planlamamızı gerçekleştiriyoruz!




Peki Biz Çiftimize Hangi Hizmetleri Sağlıyoruz?

  1. Mekan: 350 kişiye kadar yemekli konsept ile misafirlerimizi ağırlayabiliyoruz. Doğanın kucağında, gökyüzünün aydınlattığı gecede tüm çiftliği düğün çiftimiz için kapatıyoruz.

  2. Catering: Ordövr, Ara Sıcak, Ana Yemek ya da zengin kokteyl menülerimiz ile çiftimizin istediği şekilde menülerimizi tazecik hazırlayıp profesyonel garson ekibi tarafından misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.

  3. Süsleme: Tüm çiftliğin süslenmesi, nikah alanı, masa sandalye süsleme gerçekleştiriyoruz. Masalarımızda ve süslemelerde canlı çiçek kullanıyoruz. Masalarda kumaş peçete, supla, bardak çeşitleri, canlı çiçek ve numaratör bulunduruyoruz. Organizasyon gününden maksimum 1 hafta önce düğün gecenizde kurulacak olan masanın demosunu kuruyor, çiçek, masa detayları, mum görselleri, supla çeşitleri arasından istediğinizi seçiyorsunuz ve gerisini bize bırakıyorsunuz :)

  4. Orkestra: Sahne+ ses+ Truss  Işık Sistemi kurulacak, profesyonel orkestramız – 5 müzisyen (klavye, bas gitar, bateri, solo enstrüman, perküsyon +1 solist) sahne alacaktır.

  5. Fotoğraf: Düğün öncesinden başlayarak, en özel anlarınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraf, video ve hatta drone çekimleriyle yanınızdayız. Siz sadece aşkınızı yaşayın, biz diğer detayları halledelim!

  6. Sürpriz Hediye: Düğün günü 1 adet bungalowu çiftimize hazırlanması ve isterlerse gece konaklayıp sabah güzel bir çiftlik kahvaltısı ile güne başlaması için Sural Çiftliği Ailesi olarak hediye ediyoruz.

Düğün günü siz sadece sevginizin tadını çıkarın, gerisini biz düşünelim. Çünkü burada, aşkınızın en özel hikayesi yazılıyor.





2024 yılında evlenecek çiftlerimiz için Mart ayına kadar yapılan anlaşmalarda özel indirim fırsatlarını yakalamak için bizi 0533 0096 37 18 numaralı telefondan arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz!

203 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page