top of page

Sural Çiftliği'nde ne var ne yok ?

Güncelleme tarihi: 13 Eki 2021




Sural Çiftliği’ nde ne var ne yok? 🌱Sural Çiftliği'nde doğanın içinde konaklama var, her sabah gözünüzü kuş sesleri eşliğinde açmak, bungalowunuzun balkonuna çıkıp temiz havayı içine çekmek var..

🌱Televizyonlar yok, yerine doğanın sunduğu güzellikleri keşfedip, unutulmaz anılar biriktirmek var. 🌱Araba sesi ve kornalar yok, yerine kuş cıvıltıları var. 🌱Geceleri yollarımızı aydınlatmak için çok fazla ışığımız yok, yerine gökyüzündeki yıldızlarımız var. 🌱Sağlığınıza zararlı dondurulmuş hazır ürünler yok, yerine bahçemizden topladığımız ve köy pazarından aldığımız taze ürünlerimiz var. 🌱Üretim ve saklama koşulları belirli olmayan salam, sosis gibi ürünler yok, yerine katkı maddesi barındırmayan ev yapımı ürünlerimiz var. 🌱Sağlığınızı tehdit eden ve kanserojen maddeler içeren plastik araç gereçler yok yerine tahta, cam ve çelik ürünlerimiz var. 🌱 Bolca çiftlik hayvanlarımız var; atımız, ineğimiz, eşeklerimiz, sıpamız, ördeklerimiz, kazlarımız, güvencinlerimiz, hindilerimiz, koyunlarımız var.. Traktörümüz var..

🌱Kahvaltı sonrası keyif yapmak için bahçemizin çeşitli alanlarına yerleştirilmiş salıncak, hamak ve bol bol ağaç gölgesi var.. Hani baktıkça, hissettikçe hayatın güzel olduğunu hatırlatan.. 🌱Bungalow evlerimizin önünde ateşinizi yakabileceğiniz ateş çukurlarımız var. 🌱Her odamızın kendine ait barbeküsü var. Burada, her mevsim doğanın sunduğu farklı güzelliklerle; ilkbaharda dağ çiçeklerini görüp, yazın terlemeden ateş başında otururken, sonbaharda kızaran yaprakların keyfine varabilir; ya da sadece durup anda kalabilirsiniz.


Sural Çiftliği'ne huzura, sakinliğe, dinginliğe gelirsiniz. Gürültünüz kuş sesleri ve ağustos böceği vızıldamasıdır... Doğayı seviyorsanız, bizi seversiniz.. Biz tam doğanın kalbindeyiz..










37 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page