top of page

SURAL ÇİFTLİĞİ'NDE DÜĞÜN / DAVET VE ORGANİZASYON



Zamansız masallar tasarlamayı seviyoruz. Doğayı ve doğallığı seven, maceraperest, neşeli, hayal kuran sadece düğün değil eğlence isteyen çiftlerimizi ağırlıyoruz!


Üstelik size benzeri olmayacak gerçek bir kır düğünü vaat ediyoruz! Çünkü bunun için doğanın sonsuz güzelliği, kuş seslerinin eşlik ettiği müzik ve oksijen kaynağı zeytin ağaçlarının rüzgarla dans ettiği bir ortam sağlıyoruz. Ziyafet düzeninde naif bir gece, after parti veya kokteyller organize edebiliyoruz. Her imkân ve olanakla 400 ila 500 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Nasıl mı? Haydi, hemen anlatalım:




  • Tercih ettiğiniz konsepte uygun olacak otantik bir atmosfer yaratıyoruz. Bunun için konuklarınızın buyur edileceği masaları beyaz örtülerle ve şık aksesuarlarla dekore ediyoruz. Modern bir şıklık sağladığımız bahçede; meyveler, terrarium, cam aksesuearlar ve ahşap kullanıyoruz. Yeşilin binbir tonunu ve tertemiz çiçek kokularını gecenize davet ediyoruz. Nikâh merasimi için tam anlamı ile tarzınızı yansıtacak eğlenceli bir tören alanı ve gelin yolu da stilize ediyoruz…


  • Renk renk süslediğimiz doğanın huzurunu yansıtan geceye davet menüleriyle eşlik etmeye de hazırız. Çiftliğimizde doğal ürünlerle usta aşçılarımızın maharetli ellerinde harmanlanan sunumları konuklarınızın beğenisine sunuyoruz… Sural Çiftlik ailesi olarak müzisyen bir aile ve eğlenceyi seven bir ekibiz! Size de kır düğününüz boyunca kesintisiz eğlenceye hazır olmanızı tavsiye ediyoruz.


  • Tüm bunların yanında at üzerinde, saman balyaları arasında, tarlamızdaki salıncakta, traktörde, meyve bahçeleri arasında dış mekân çekimi imkânı sağlıyoruz. Düşünsenize, fotoğraf karelerine giren ördekler ve kazlar beklenmedik pozlar oluşturacak… Bolca eğlencenin ve ziyafet şölenin olduğu düğününüz kadar fotoğraf ve video çekimleriniz de konuşulacak!


  • 8 adet bungalow evimizden 1 tanesini düğün günü hazırlanmanız ve gece kalmanız için çiftimize düğün hediyesi olarak tahsis ediyoruz. Diğer 7 adet odamızı düğüne şehir dışından gelecek misafirleriniz için ayırabilirsiniz...


  • Kısacası; birlikte konuşup her anını detaylandırdığımız en özel geceniz için biz sizlerin yerine her şeyi hazır ediyoruz, size sadece günün tadını çıkartmak kalıyor!


“Sural Çiftliği düğünüm için en doğru adres!”, diyorsanız; bizi bir de yakından görün! Bungalovları gezin, özel davetleriniz ve kır düğünüz için doğa ile tanışın. Bu sayede birlikte hoş sohbetler de ediyoruz elbette! İletişim bilgilerimiz sayfanın üst kısmında yer alıyor, acele edin! Sizi Çiftliğimizde bekliyoruz…




156 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page